วันเสาร์, มกราคม 16, 2021
หน้าแรก เบอร์มงคล เลข 4 ไม่ได้ซี้นะจ้ะ...

เลข 4 ไม่ได้ซี้นะจ้ะ…

เลข 4 ไม่ได้ซี้นะจ้ะ…
จั่วหัวข้อมาเรื่องเลข4ใช่แล้วจ้า 4ไม่ได้มีความหมายว่าซี้แหงแก๋นะจ้ะ (หัวเราะ)

มีเคสลูกค้าบางคนมาปรึกษาอาจารย์ ไม่ทราบว่าไปเอาจากไหนมา มาบอกว่า “หนูไม่เอาเลข4ในเบอร์นะคะ เค้าบอกว่าเป็นเลขแห่งความตาย หนูกลัวตายค่ะ …”

โอ้ละหนอ หนูจ๋า..จริงๆอยากบอกว่าไม่ว่าเราจะใช้เลขอะไรก็ตาม ยังไงก็ตายจ้า คนเราเกิดมาก็ต้องตายเป็นธรรมดาเนาะ แต่ว่าในทางโหราศาสตร์แล้ว มันไม่ใช่ความหมายแบบนั้น

(4)(ดาวพุธ) ในนัยยะเบื้องต้น คือ เลขการพูดการเจรจา เลขธุรกิจการค้าการขายและปฎิภาณไหวพริบนะจ้ะและหากในเบอร์มือถือ เราเรียงตัวเลข(4)ให้มีเลขที่เป็นคู่ประกบที่ดี ความหมายที่ออกมาก็จะมีนัยยะที่ดี
ตัวอย่างเช่น
(1)(4) พูดเก่ง ปัญญาแหลมคม สมองไว
(2)(4) พูดหวาน พูดเพราะ พูดแล้วได้เงิน
(4)(4) พูดได้เฉียบ ไหวพริบเป็นเลิศ ฉลาดมาก
เป็นต้น

ฝากไว้ให้พิจารณาเป็นเกร็ดความรู้
อ.จิ๊บ

 

- Advertisment -

Most Popular

Bring Your Marketing Into The Mobile Age

There is so many factors to consider when starting a mobile marketing plan that it's hard to know where to start. The ideas discussed...

Anyone Can Get Great Results With This Mobile Marketing Advice

Mobile marketing is actually kind of exciting to deal with once you just have to understand what mobile devices can do for advertising your...

Help With Mobile Marketing

Mobile marketing is an essential part of planning a business, but understanding it and creating the right marketing plan can be tricky. There are...

Tips On Avoiding High Mobile Marketing Subscribe Rates

Mobile marketing is currently a large audience. Read the information below to see how to use mobile marketing to your business.Do not send irrelevant...

Recent Comments